Weer wat fotootjes!
Blijf op de hoogte en volg Timon
22 Mei 2008 | Sri Lanka, Kalutara
Ik heb weer een aantal fotootjes geplaatst, ze staan bij mijn vorige verhaal!. Ik heb weer een lang weekendje bij me familie doorgebracht en het was erg gezellig.
Die jongen met de pet op is mijn neef, Arawinde. Hij spreekt heel goed engels voor zijn omstandigheden en studeert medicijnen, ik ben erg op hem gesteld.
De laatste foto's zijn een aantal leerlingen, poserend onder de door mij en het Hopjesfonds zijn gekocht! Ook zie je de stoelen, en de tafels die nog niet in gebruik zijn.
Ik heb afgelopen weken een drama projectje opgezet. Met mijn favoriere klas ga ik een 'film' maken. We hebben met ze allen een script gemaakt en het is een echt uber jongetjes verhaal geworden haha. Het gaat over 3 vrienden waarvan er 1 gekidnapped wordt. De 2 overbgebleven vrienden besluiten na wat met moraal overladen dialogen, hun vriend zelf terug te redden.
Ik speel er zelf ook in mee, op verzoek van vele ben ik namelijk de baas van de criminelen. Het verbaasde me ook zeer ( onaangenaam eigenlijk ) dat op de dag van de eerste repetitie alle jongens minstens 3 luchtbuksen per persoon mee hadden genomen naar school. En daar was Master Tim natuurlijk verantwoordelijk voor, OEPS.
Gelukkig schoot het niet in het verkeerde keelgat van mijn superiors en kregen we een wapenvergunning voor het schoolterrein. Grapje.
De opnamens:D, beginnen morgen en het zal een gezellige boel worden.
Tot snel mensen.
22 Mei 2008 - 12:56
Ika:
Wat een lekkere ventjes op school. Veel plezier met het maken van de film. Soms is het niet altijd voorzien hoe kinderen reageren en wat ze mee naar school nemen. Gelukkig is het goed opgelost Het blijft zeker een leuk project. Veel succes ermee.
De foto's van je weekend met familie zien er goed uit. Je past helemaal in de groep. Je hebt een leuke neef. Het is altijd prettig om iemand in de familie te hebben die goed engels spreekt en wellicht schrijft. Zo kan je in de toekomst ook contact houden. Natuurlijk later ook met Ganga als ze al wat verder met haar cursus.
Hoe vindt Ganga jouw westerse muziek? Grappig om haar met jouw koptelefoon en i-pod te zien.
De elektriciteit is aangelegd en je moeder zal er wel heel blij mee zijn. Ze maakt haar huisje nu echt gezellig. Leuk om te zien en dat zal je goed doen.
Liefs XXXX Iki -
22 Mei 2008 - 16:04
Ruben:
haha BAAS:D
ik wil die film zien:D
ga nu even alles kijken:D
MIS JE MAN:D
28 juni ga ik je zien vriend:D!
ik ga even muziek downloaden en reason weer installeren! ben alles kwijt:(
ook onze lauwe foto;s uit het paaard!
MOETEN WE ECHT HEEN rond de 28e:D
dat was namelijk de spot voor ons:D!
LATERRRRRRRRRRRR:D -
22 Mei 2008 - 16:12
Anja V.:
Hoi Timon,
Fijn om weer wat van je te lezen en te zien. De foto's geven een goed beeld van wat je allemaal meemaakt. Wat is alles toch anders dan wij hier gewend zijn, he?
Het eind van je verblijf in Sri Lanka komt al in zicht. Het zal voor jou best een moeilijk afscheid worden, maar weet dat wij er naar uit kijken je weer hier te zien.
Je hebt nog één maand. Maak er wat leuks van!!!
Knuffels van ons allen, Anja.
22 Mei 2008 - 20:27
Taam:
Hee lieverd, heel veel plezier morgen oke met het filmpje opnemen! Het wordt vast heel grappig en leuk.
Let goed op je oortjes en op je huid en als het niet goed gaat, ga je gewoon naar een dokter haha en als je terug bent dan gaan we ook meteen.. ik sleep je wel mee:D maar dat hoeft gelukkig niet want je wilt zelf ook gaan.
Ik kan echt niet wachten tot je terug bent liefste echt.. nog een maandje dat is echt geweldig he:) ik weet dat jij er ook zin hebt liefje. Gelukkie maar!
Geniet er nog even van, Sri Lanka en dan gaan we samen een keer terug. Dat wil ik heel erg graag. Heel veel liefs.
Ik hou van jou helelieve Tiem.
Liefs van Taampje:) jouw meisje
(L) -
23 Mei 2008 - 13:19
Tim:
leuk videoproject dat je aan het doen bent.
veel plezier met de groep kinderen en ...pas vooral een beetje op;)
zelfs heb je je adams peak pistooltje zeker mee:)
veel plezier, terwijl ik nog even terug denk aan sri lanka -
28 Mei 2008 - 14:50
Janjaap:
dus... ik kan terecht in Sri Lanka als drama-boer!? -
30 Mei 2008 - 11:45
Jeanette:
ej timonnekah,
k was al heeeel lang niet hier wezen kijken, dus k dacht, laat ik es kijken :D waw je hebt echt veel meegemaakt! is wel ff wat anders dan swet:p
mooie en grappige verhalen ook trouwens!
nou, enjoy je laatste maand, groetjesz -
30 Mei 2008 - 16:24
Miranda Wenneker:
He Timon
hoe is het daar
nog naar je zin?
heel ander leven he daar in sri lanka
Ik heb net de foto,s zitten te bekijken
en wel gaaf hoor die olifanten in het wild
en leuke foto,s van de schoolkinderen
ze zijn wel daar erg arm he?
Nou nog heel veel succes met je stage
Gr, miranda -
31 Mei 2008 - 20:00
Erna:
Hoi Timon,
Ik heb je bericht natuurlijk de eerste dag al even snel gelezen, nu is het al weer een week later, time flies!
Als het wat wordt met die film, even langs Bollywood he?
Tamar en ik zitten deze avond wat te luieren op de bank en we hebben het allebei koud. Kun je je daar nog een voorstelling bij maken? We schijnen weer een recordmaand te hebben gehad wat warmte betreft, maar behalve een week echte zon hebben we alleen maar bewolking en regen, ondanks de temperaturen. Toch nog maar een paar maandjes extra?...
Je gaat nu echt je laatste maand in. Ik kan me voorstellen dat je er enorm naar uitkijkt eindelijk je familie weer te zien en VOORAL niet te vergeten Tami, terwijl je er tegelijkertijd ernorm tegenop zal zien alles weer achter je te laten. De komende maand wordt misschien de moeilijkste van allemaal en voor je het weet is het zover. Maar je hebt het helemaal in je eentje gedaan en dit zal niet de laatste keer zijn dat je in Sri Lanka bent. Bovendien heb je nu zelf ervaren hoe sterk je bent en hoe trots je op jezelf kunt zijn (net zoals ik op je ben) dus ook dit kun je aan. Ik wens je nog een keer alle goeds en ik hoop dat je extra zult genieten van de laatste loodjes!!!
Veel liefs, Erna -
05 Juni 2008 - 08:31
Jet En De Fam:
Hallo Timon,nog een aantal weken en dan zit je stage erop,naar aanleiding van je verhaaltjes en natuurlijk onze ontmoeting in Sri lanka maak ik uit dat het voor jouw net als voor Bram een geweldige tijd is geweest,zeer leerzaam, boeiend en voor jouw heeft het natuurlijk nog een extra dimensie gehad, het ontmoeten van je familie.Timon ik begrijp ook dat het moeilijk zal worden om weer tewennen hier in Nederland na zo,n tijd in je tweede vaderland,ik wil je veel succes wensen met je studie,en Sri lanka heeft ons niet losgelaten en dat zal voor jouw al helemaal het geval zijn ook daarmee veel sterkte en succes.Wie weet spreken we elkaar nog wel eens.Ik zou graag je emailadres willen hebben als jij dat ook goed vind? Groeten van uit Brabant en tot horens of ziens.Fam de Veer